Učitavanje...

O nama

Pinija d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tapeciranog namještaja. Osnovana je 14. svibnja 1998. godine u Slavonskom Brodu. Primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja tapeciranog namještaja.

VIŠE DETALJA

Galerija

O nama

25

Godina obiteljske tradicije

Pinija d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tapeciranog namještaja. Osnovana je 14. svibnja 1998. godine u Slavonskom Brodu. Primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja tapeciranog namještaja.

U osnovnoj kategoriji proizvodnog programa tako su se našle: garniture, sofe, fotelje, bračni ležaji, madraci, podnice, stolice i sl.Tvrtka broji 20 djelatnika raspoređenih u nekoliko sektora: uprava, računovodstvo, stolarija, tapetarija, priprema, montaža, krojačnica i pakovanje.

Plasman svojih proizvoda tvrtka vrši na domaćem i stranom tržištu, odnosno tržištu Europske unije. Prodaja namještaja na domaćem tržištu se vrši preko partnerskih maloprodajnim salona.

Isto tako, tvrtka posjeduje vlastiti izložbeno – prodajni salon u Slavonskom Brodu.Svake godine tvrtka svoje proizvode izlaže na domaćim sajmovima namještaja, gdje se predstavljaju najnoviji modeli.


WEBSHOP
Višegodišnje iskustvo i obiteljska tradicija bili su ključni u pokretanju moderne web trgovine. Glavni cilj bila je kupovina naših proizvoda iz topline Vašeg doma. Ne morate više doći fizički kod nas. Sve naše proizvode možete naručiti putem naše web trgovine i tako se uvjeriti u našu kvalitetu i vrhunski dizajn. Vaš jedini zadatak je osigurati prostor za namještaj prilikom dostave. Naše stručno osoblje dostaviti će traženi proizvod na Vašu kućnu adresu i izvršiti montažu. Jednom rječju s nama imate "ključ u ruke".

Obratite nam se s povjerenjem. Naši proizvodi nemaju reklamaciju. Traju godinama! Certificirani i tehnički ispitani proizvodi jamstvo su visoke kvalitete. Dodatna sigurnost kupnje je i dvogodišnje jamstvo koje salon daje na kupnju svih proizvoda iz kolekcije Poveznicu za web trgovinu imate na ovom linku: Pinija WEBSHOP

OPĆI PODACI
PINIJA društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju namještaja
Adresa sjedišta: Ul. 108. brigade ZNG - 104, 35000 Slavonski Brod.
Društvo je upisano u trgovački registar Trgovačkog suda u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu pod matičnim brojem (MBS): 050029791, rješenje Tt-20/2567-2, na dan 14.05.1998.g.
OIB: 45807163132
NKD šifra: 3109 Proizvodnja ostalog namještaja
NKD šifra: 3109 Proizvodnja ostalog namještaja
Info telefon: +385(0)35 493 673
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 74.000,00kn
Žiro račun: HR2523400091100163788 Privredna Banka Zagreb
SWIFT CODE: PBZGHR2X
ACCOUNT NO: 70010-624600
Članovi uprave: Ivan Oreč

Pinija Namještaj

Zašto izabrati Nas?

01

Iskustvo i kvaliteta

Moderni strojevi - profesionalan i mlad tim stručnjaka - 25 godina obiteljske tradicije i uspješnog poslovanja.

02

Vrhunski materijali

Izrada drvene konstrukcije od kvalitetnog drveta bukve, šperploče i iverice, kao i punjenje od najkvalitetnije viskoelastične hladnolijevane pjene.

03

Vlastiti dizajn

Profesionalni stručni kadar za dizajniranje i razvoj novih modela. Fleksibilnost prilagodbe dimenzija vlastitih modela prema zahtjevima klijenata

04

Dostava i Montaža

Vlastita dostava i montaža na području cijele Hrvatske i regije uz garanciju kvalitete.

Pinija Namještaj

Što naši klijenti kažu o nama?

Prezadovoljan sam kupnjom, dostavom i montažom. Super što postoji mogućnost plaćanja karticom. Pozdrav do iduće kupnje.

Darko

Split

Kupili smo garnituru u Pinija Namještaj. Sve pohvale na kvaliteti, brzini izrade i dostavi. Tehnička podrška odlična - odgovara na sve upite.

Eva

Rijeka

Izuzetno sam zadovoljna cjelokupnom Vašom uslugom - od pregledne web stranice sa svim potrebnim podacima, jednostavne narudžbe i profesionalnošću vaših zaposlenika. Sofa nam stigla u dogovorenom roku. Sve preporuke. Eva.

Tomislav

Dubrovnik

Sve pohvale za pristup, profesionalnu i točnu uslugu, od prvog poziva kao prihvata narudžbe, drugog poziva kao najava dostave te naposljetku komunikacija i pomoć dostvljača za unos kauča na 5. Kat bez lifta uz smješak. Bravo, bravo! Samo tako nastavite

Sanela

Slavonski Brod

Već 5 godina naručujemo Vaš namještaj. Svaki komad namještaja stoji kao od prvoga dana. Kvaliteta vrhunska. Ništa se ne haba. Trajat će godinama.

Jure

Zagreb

Vrhunska korisnička podrška. Sve pojasnili. Naručena roba dosšla u navedenom roku. Prezadovoljni smo.

Rebeka

Poreč